Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Derby je naše!

Redakce / 8.09.2021, Vítězná, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Sice jsme v poločase prohrávali, ale druhý jsme otočili a zaslouženě vyhráli.

FOTOGALERIE - DERBY JE NAŠE, SICE JSME POLOČAS PROHRÁVALI, ALE DRUHÝ JSME OTOČILI A ZASLOUŽENĚ VYHRÁLI

V sobotu 4. září 2021 jsme přivítali na našem hřišti již od 13:30 hod. v derby tradičního soupeře Hajnici, se kterou jednak nikdy nechceme prohrát a mnozí z hráčů jsou přátele, ale v zápase si nikdo nic nedaruje jen tak nadarmo.
Do zápasu jsem šli nyní oproti středě bez Kuby Pacáka a Dana Tichovského a nadále nám chybí marodi. Naopak se zas mohli připojit oslavenec táta Tomáš Krákora a Milan Kutík.

Za krásného počasí jsme se začalo nahoru dolu, my měli dříve ložené šance, ale ne a ne proměnit, pak přišel dlouhý míč v 41. minutě za obranu, úprk nejšikovnějšího hráče Hajnice Standy Řeháka, který se srazil s Romanem v brance, bohužel ve vápně, což znamenalo penaltu, ke které se postavil hostující Tomáš Poláček, zatančil a proměnil, Hajnice vedla 0:1 a to udržela až do konce poločasu.

Druhý poločas jsme začali lépe a aktivněji, čímž jsme si vypracovali slibné šance, a kdo jiný ji jako naposledy proměnil, než Lukáš Andrle, když jsme zaskočenou obranu hostu projeli narážečkou a Lukymu to připravil parádně Dan Jáklu. 1:1.

A o necelých 10.min. později sám Dan Jáklu proměňuje další naši šanci a otáčí vedení na naši stranu, 2:1.

Soupeř měl také několik šancí, ale naštěstí neproměnil, a my 9.min. před koncem pojistili gólem Jardy Tomáška na konečných 3:1.

Ze zápasu odcházíme pokopaný zas jak od koňů, tak snad se dají všichni na další zápas do kupy, neboť zajíždíme na další derby na Mostek, kde by jsme rádi navázali na poslední výkony a proměněné šance.

Po zápase jsme slavili ne jen výhru, ale hlavně jsme zapíjeli dceru Miu našeho Tomáše Krákory a partnerky Maky, což se nám asi vyvedlo dobře, takže by měla být zdravá dostatečně .-)

Na Mostku hrajeme v sobotu 11. 9. na požádání domácího týmu kvůli "Dni obce" již od 13:30 hod.

Sokol Vítězná

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 90x